Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Υπάλληλος σουπερμάρκετ κέρδισε 6,7 εκατ. ευρώ στο Λόττο και θα συνεχίσει να δουλεύει

Ανακάλυψε ότι κέρδισε 6,7 εκ. ευρώ στο Λόττο αλλά πήγε στη δουλειά της όπως κάθε ημέρα! Ο λόγος για την 43χρονη βρετανίδα υπάλληλο σουπερμάρκετ Σου Στέμπινγκς, η οποία λίγο πριν φύγει από το σπίτι της στις 6 το πρωί αποφάσισε να ελέγξει τους αριθμούς που είχε παίξει στο Λόττο. Αν και είχε κάνει την ίδια διαδικασία εκατοντάδες φορές στο παρελθόν, εκείνη την ημέρα στάθηκε τυχερή: ο «μαγικός» αριθμός του παιχνιδιού της χάριζε το αστρονομικό ποσό των 6,7 εκατομμυρίων ευρώ!

Η κυρία Στέμπινγκς, αφού ξύπνησε τον σύζυγο και τα παιδιά της για να «διπλοτσεκάρουν» τους αριθμούς, έκρυψε το χαρτί σε ένα αλεξίπυρο χρηματοκιβώτιο και ξεκίνησε για τη δουλειά της όπως συνήθως. Πολύ γρήγορα ωστόσο, ο προϊστάμενός της κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά: «Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ και με έστειλε σπίτι δύο ώρες αργότερα» δήλωσε η ίδια στους Τάιμς του Λονδίνου.
Πάντως, η κυρία Στέμπινγκς και ο σύζυγός της Ρίτσαρντ, λένε ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν τις καθημερινές τους συνήθειες. Αν και σχεδιάζουν να αγοράσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο και ένα μικρό σκάφος, αποφάσισαν να μην μετακομίσουν σε άλλο σπίτι - εξάλλου, το πρώτο πράγμα που θα κάνουν με τα χρήματα που κέρδισαν θα είναι να ξεπληρώσουν την υποθήκη του ακινήτου.

Πηγη : tovima.gr
Πηγή : TNSite