Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!


Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ που δεν φοβάται και εξέφρασε ελεύθερα τις αλήθειες που όλοι γνωρίζουν και ελάχιστοι τολμούν να ξεστομίσουν! 



Μπράβο όμως και στους Σιωνιστές Εβραίους, γιατί ενωμένοι αμύνθηκαν στον κοινό «εχθρό» τους.


Ντροπή στα παγκόσμια και τοπικά Ισραηλινά συμβούλια που διαστρέφοντας την ουσία κατηγόρησαν τον μητροπολίτη για δήθεν αντισημιστισμό –κατά την πάγια τακτική τους (σκόπιμα μπερδεύουν τις έννοιες Σιωνισμός και Εβραϊσμός για να πετύχουν τους σκοπούς τους)- ενώ εκείνος δεν καταφέρθηκε εναντίον του εβραϊκού λαού, ή γενικά κατά των Εβραίων, αλλά μόνο εναντίον του οργάνου του Διεθνούς Σιωνισμού που αγωνίζεται για παγκόσμια κυβέρνηση και πανθρησκεία, τονίζοντας ότι πίσω από την οικονομική κρίση πάλι κρύβεται ο Διεθνής Σιωνισμός.


Κανείς λογικά σκεπτόμενος δεν πιστεύει τις υποκριτικές δηλώσεις του κου Πεταλωτή και της κας Ντόρας Μπακογιάννη. Θυμίζουμε ότι η τελευταία, αντίθετα με την πολιτική γραμμή του τότε κόμματός της, είχε τοποθετηθεί κατά του θρησκεύματος στις ταυτότητες.


Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο μητροπολίτης εκφράζει την πλειοψηφία των Ελλήνων με τις αλήθειες, τις γνωστές στους λαούς που αποκαλύπτει και γι’ αυτό προσπαθούν να τον χαρακτηρίσουν ακραίο, ώστε να μειώσουν την επιρροή των λόγων του.


Ντροπή στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και τον μητροπολίτη Δημητριάδος γιατί δεν στήριξαν τον συνεπίσκοπο τους!


Τόσο πολύ φοβήθηκαν όλοι τους τις αλήθειες που ακούστηκαν από το στόμα ενός αξίου επισκόπου, που σήμαναν γενικό συναγερμό!!! Θυμηθείτε ότι ανάλογα με το μέγεθος των προδοτικών δηλώσεών τους, αναρριχώνται στις υψηλότερες θέσεις.