Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί θέλεις συνέχεια να τρως

Οι 3 λόγοι που η δίαιτα σου δεν έχει αποτελέσματα και το ψυγείο σου ανοίγει πιο συχνά από ότι θα ήθελες.
Αν και τρως κανονικά τις μερίδες που πρέπει κάθε μέρα εσύ δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι το φαγητό. Έτσι μόλις πηγαίνεις το πιάτο στον νεροχύτη συνεχίζεις να πεινάς.

Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι απλοί.

Δεν έφαγες πρωινό
Όλοι οι διατροφολόγοι επιμένουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να καταναλώνεις το πρωϊνό σου ακόμη κι αν πρόκειται να αργήσεις στη δουλειά. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν το πρωί φαγητό έχουν περισσότερες πιθανότητες να μην πάρουν βάρος, ενώ διατηρούν την ενέργεια τους όλη την μέρα.

Πολλά ανθρακούχα ποτά
Δεν χρειάζεται να είσαι μάγος για να καταλάβεις ότι τα πολλά αναψυκτικά και παχαίνουν αλλά και φουσκώνουν το στομάχι σου. Τα περισσότερα περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά και φρουκτόζη, η οποία μπορεί να σε κάνει να σκέφτεσαι μόνο στο φαγητό. Ακόμη κι όταν έχεις φάει λοιπόν τα αναψυκτικά μόνο επιπλέον θερμίδες και διάθεση για φαγητό προσφέρουν .

Αποφεύγεις το νερό
Κανονικά θα έπρεπε να καταλώνεις 1,5 λίτρο νερό τουλάχιστον την μέρα. Συνήθως αρκετές γυναίκες πίνουν πολύ λιγότερο με αποτέλεσμα ο οργανισμός τους να αφυδατώνεται. Έτσι την επόμενη φορά που θα πεινάσεις καλό θα ήταν να πιείς λίγο νερό και μετά δεν θα πεινάς το ίδιο.

real.gr