Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

10.000.000 € η Μπορντό για Σισέ!

Πρόταση «βόμβα» για να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ απο τον Παναθηναϊκό κατέθεσε η Μπορντό, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.



Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες της «L'Equipe» αναφέρουν ότι μετά τις αγγλικές ομάδες που έχυν δείξει ενδιαφέρον και η Μπορντό βάζει στο «στόχαστρο» της τον σταρ των «Πρασινων».

Ο γαλλικός σύλλογος που έχει πρώτο «στόχο» τον Κεβίν Γκαμειρό της Λοριάν, βλέπει ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τον κάνει δικό της και έτσι πρόσφερε στον Παναθηναϊκό 10,000,000 € για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Απο την μεριά τους οι "Πράσινοι" ζήτησαν 14 για την παραχώρηση του παίκτη το ποσό δηλαδή της τάξης της ρήτρας αποδέσμευσής.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της «L'Equipe» αναφέρει:


«Μπορντό, το όνειρο του Τζιμπρίλ Σισέ! Η προοπτική της απόκτησης του Κεβίν Γκαεμειρό εμφανίζεται όλο και πιο περίπλοκη καθώς στο παιχνίδι έχει μπει και η Βαλένθια. Έτσι η Μπορντό έχει άλλη μια περίπτωση στο μυαλό της, τον
Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκου (14 γκολ σε 16 αγώνες στο πρωταθλήματο μέχρι τώρα) δεν θα θα έλεγε όχι σε μια επιστροφή στη Γαλλία καθώς θέλει και πάλι να βρει μια θέση στην εθνική ομάδα.

Η Μπορντό θέλει να ενισχύσει την επίθεση της και σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε πρόταση ύψους 10,000,000 € στο ελληνικό σύλλογο για τον Σισέ. Ένα ποσό πάντως πολύ μικρό για να τον Παναθηναϊκό καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο που εκνπνέει το 2014».


theplayer.gr