Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

13χρονη πάλεψε με τον καρκίνο 4 φορές

Την αποκαλούσαν «Tinkerbell»

Η 13χρονη Chantelle Davies από την Αγγλία, τελικά δεν άντεξε και έχασε την Τρίτη που μας πέρασε την μάχη με τον καρκίνο, έπειτα από τρεις επιτυχημένες προσπάθειες.

Η Chantelle διαγνώστηκε για πρώτη φορά με σάρκωμα τύπου Ewing το 2005, και «πάλεψε» μαζί του τρεις φορές. Όταν τον Μάρτιο επισκέφτηκε τον γιατρό της, εκείνος της είπε ότι η αρρώστια επέστρεψε για τέταρτη φορά.

Οι φίλοι και οι συγγενείς της 13χρονης, την οποία αποκαλούσαν «Tinkerbell», άνοιξαν έναν λογαριασμό τον περασμένο Απρίλιο, για να συγκεντρώσουν χρήματα και να την στείλουν σε διακοπές διαρκείας.

«Ήταν όλοι τους καταπληκτικοί, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να πάμε το ταξίδι που σχεδιάζαμε αφού η Chantelle ήταν πολύ άρρωστη» λέει η μητέρα της 13χρονης, Karen.

Η Chantelle ήταν μια κοπέλα σαν όλες τις άλλες, λένε όσοι την γνώριζαν. Ήταν πολύ χαμογελαστή και χαρούμενη και λάτρευε τον χορό. Για περίπου πέντε εβδομάδες υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία στο νοσοκομείο του Bristol αρχικά και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Gloucestershire.

Δυστυχώς, στις αρχές του Δεκέμβρη, οι γιατροί ενημέρωσαν την μικρή και τους γονείς της, ότι η θεραπεία δεν απέδιδε πια. Στα μέσα του μήνα επέστρεψε στο σπίτι της, όπου και γιόρτασε τα Χριστούγεννα μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια. Το δώρο της για τις γιορτές ήταν ένα μικρό σκυλάκι τσιουάουα που πάντα ήθελε.