Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΛ-Ηρακλής 2-1

Η ΑΕΛ πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή με 2-1 σε ένα ματς που κρίθηκε στο 81λεπτο μετά από εκτέλεση φάουλ του Κανόμπιο...ο Ζοέλ Τσινμπάμπα πετάχτηκε εντυπωσιακά μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κεφαλιά την έστειλε στη δεξιά γωνία του Ελευθερόπουλου. Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την σωτηρία έπαιζε η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ηρακλή και κατάφερε να βγεί νικήτρια. Ήταν σημαντική νίκη που δίνει ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα, γιατί η ομάδα πρέπει να βρει το ρυθμό της. Το παιχνίδι, το κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο, και το έχασε η ομάδα που το κλότσησε. περισσότερο!

Οι φάσεις του αγώνα
1': ΓΚΟΛ! Η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Μπλάζεκ! Το γκολ είναι ένα μεγάλο... δώρο από τον Ελευθερόπουλο, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.
32' Κόρνερ του Λίμα, ο Τσοντοφάλσκι χάνει τη μπάλα, όμως ο Βέλλιος δεν προλαβαίνει να τη στείλει στα βυσσινί δίχτυα.
37' ΓΚΟΛ!: Σύγχυση στην περιοχή της ΑΕΛ με τον Βέλλιο να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία και με κοντινό πλασέ να ισοφαρίζει (1-1).
48' Ο Μετίν ζητάει πέναλτι σε τράβηγμα του Λίμα.
59' Ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μετίν να κάνει το σουτ από πλάγια θέση και τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου.
81' ΓΚΟΛ!: Φάουλ του Κανόμπιο από αριστερά, κεφαλιά του Τσιμπάμπα στην καρδιά της περιοχής του Ηρακλή και η μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου για δεύτερη φορά
91΄ Ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Τσοντοφάλσκι δεν μπορεί να πιάσει την μπάλα που έχει πάρει τρελά φάλτσα και μετά από φάση διαρκείας, ο Σολτάνι από πολύ κοντά καταφέρνει και στέλνει την μπάλα περίπου μακρυά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Γκολ: Μπλάζεκ (1'), Τσινμπάμπα (81') / Βέλλιος (37')
Κίτρινες κάρτες: Κατσιαρός (30'), Μετίν (36'), Τσινμπάμπα (82'), Τσοντοφάλσκι (90+2') / Λίμα (21'), Χοσέμι (36'), Πίτου Γκαρσία (37'), Ντάνι (80'), Βουτσιάς (88')

ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Tσοντοφάλσκι, Βενετίδης (72' Κανόμπιο), Κολοβέτσιος, Ταυλαρίδης, Ταλ, Σίμιτς, Κουζάν, Μετίν (82' Βελάσκο), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (78' Τσινμπάμπα)

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Λίμα, Αραμπατζής, Κατσίκας, Χοσέμι, Πίτου Γκαρσία (67' Μάρα), Ντάνι, Παπαστεριανός (75' Ηλιάδης), Σολτάνι, Βέλλιος, Σίσιτς (82' Βουτσιάς)
http://aelole.blogspot.com/