Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Έχασε 22 κιλά, χάρη στο… Wii Fit!

Για την 41χρονη Jean Hinton από την Ουαλία, τα τελευταία χρόνια ήταν κάπως δύσκολα. Η μητέρα τεσσάρων παιδιών και μιας 3χρονης εγγονής, είχε πάρει... αρκετά επιπλέον κιλά, που την έκαναν να αισθάνεται κατάθλιψη, να μην έχει φίλους, και η αυτοπεποίθησή της είχε πιάσει… πάτο.

Όλα άλλαξαν, όταν ο σύζυγός της, της πήρε για δώρο Χριστουγέννων το 2009 την διάσημη παιχνιδομηχανή Wii Fit. Μέσα σε 9 μήνες και με εξάσκηση μόνο μισή ώρα την ημέρα, η γυναίκα βρήκε και πάλι την λεπτή της σιλουέτα. Έχασε συνολικά… 22 ολόκληρα κιλά!

Σήμερα, η Jean είναι μια άκρως εντυπωσιακή γιαγιά, και απίστευτα ενθουσιασμένη με τη νέα της εμφάνιση. Όπως εξομολογείται, όλα ξεκίνησαν όταν η εγγονής της την αποκάλεσε «Παχουλή γιαγιάκα». Από την ημέρα που το παιχνίδι ήρθε στο σπίτι η 41χρονη άρχισε να χάνει ένα ένα τα κιλά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η εν λόγω παιχνιδομηχανή, είναι προσομοίωση γυμναστικών ασκήσεων που γίνονται μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης και άρα κατ’ επέκταση χωρίς να χρειαστεί ούτε καν να βγεις από το ίδιο σου το σπίτι!