Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

29χρονη Αμερικανίδα περιμένει την Δευτέρα Παρουσία στις 21 Μαΐου εφέτος

Μια νεαρή γυναίκα από την Καλιφόρνια έχει γεμίσει εδώ και πολλές ημέρες τους δρόμους της αμερικανικής πολιτείας με διαφημιστικές πινακίδες οι οποίες προειδοποιούν πως η Συντέλεια του Κόσμου είναι πιο κοντά απ’ ότι νομίζουν πολλοί. Η Άλισον Γουόρντεν ισχυρίζεται πως η επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 21 Μαΐου. "Θα είναι κάτι το πρωτοφανές, ο κόσμος δεν θα έχει ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Ολοι θα... κριθούμε" λέει η 29χρονη Αμερικανίδα.
Και τονίζει : "Θεωρώ υποχρέωσή μου να προετοιμάσω όλους για να είναι έτοιμοι απέναντι σε αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός, αφού ο χρόνος που απομένει δεν είναι πολύς". Για το λόγο αυτό, κυκλοφορεί στους δρόμους της Καλιφόρνια με το αυτοκίνητο της, πάνω στο οποίο αναγράφονται χριστιανικά μηνύματα και η επίμαχη ημερομηνία, προσπαθώντας να πείσει τους πιστούς να μετανοήσουν ενόψει της Δευτέρας Παρουσίας.
Η κυρία Γουόρντεν ουσιαστικά μεταφέρει το μήνυμα του ψευδοπροφήτη και ραδιοφωνικού ευαγγελιστή Χάρολντ Κάμπινγκ, ο οποίος πιστεύει πως, σύμφωνα με μια μαθηματική εξίσωση, στις 21/5/2011 συμπληρώνονται ακριβώς 7.000 χρόνια από τότε που έγινε ο κατακλυσμός του Νώε και πως τότε ακριβώς θα γυρίσει ο Μεσσίας στη Γη.

Γι’ αυτό το λόγο τόσο ο 89χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός όσο και η κ. Γουόρντεν προσπαθούν να ενημερώσουν τον κόσμο και έπειτα να τον πείσουν να μετανοήσει για τις πράξεις του, ενώ έχουν δημιουργήσει και την ιστοσελίδα WeCanKnow. com που ασχολείται αποκλειστικά με την Ημέρα της Κρίσης.