Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Μέσα στη χρονιά το νέο album των Offspring

Οι Offspring αποκάλυψαν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο album τους, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Τα μέλη της μπάντας Dexter Holland (φωνητικά, κιθάρα) και Noodles (κιθάρα) συζήτησαν για τις διαδικασίες σύνθεσης και ηχογράφησης του νέου τους δίσκου στο τελευταίο τους podcast, με τίτλο "Happy New Year Podcast". Ανακοίνωσαν την εκ νέου συνεργασία τους με το διάσημο παραγωγό Bob Rock (Metallica, Bon Jovi) και ότι δουλεύουν μαζί του πάνω σε δώδεκα ή δεκατρία νέα τραγούδια. Επίσης αποκάλυψαν ότι σχεδιάζουν μία παγκόσμια περιοδεία για την υποστήριξη του δίσκου τους.

Όταν ρωτήθηκε για το πότε θα ολοκληρωθεί ο νέος δίσκος του συγκροτήματος, ο Holland είπε: «Δεν ξέρουμε. Μπορεί να τελειώσει και αύριο, αλλά δε θα ήταν ολοκληρωμένος και δε θα έβγαινε καλός», αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ελπίζει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Μάρτιο.

Ο νέος δίσκος των Offspring θα διαδεχτεί το "Rise And Fall, Rage And Grace" του 2008 και θα σηματοδοτήσει την πρώτη δουλειά των Αμερικανών με τον Pete Parada στα τύμπανα, ο οποίος προσχώρησε στη μπάντα το 2007. 



http://rocking.gr