Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Το έκανε μόνος του

Χωρίς τους όρχεις του έφτασε στο νοσοκομείο, νεαρός Βρετανός, δηλώνοντας στους νοσηλευτές ότι αισθάνεται καλά. Μια μέρα νωρίτερα είχε προχωρήσει μόνος του σε επέμβαση, πετώντας ό,τι δεν χρειαζόταν σε πάρκο!

Με ένα απίστευτο περιστατικό αυτοευνουxισμού ήρθε αντιμέτωπο το προσωπικό νοσοκομείου στο Chesterfield, όταν ένας 22χρονος τους ανέφερε ότι είχε κόψει τους όρχεις του.


Ο νεαρός πέταξε τους όρχεις του σε ένα πάρκο Queens και περίμενε 24 ώρες μέχρι να πάει στο νοσοκομείο. Στους εμβρόντητους νοσηλευτές, είπε ότι αισθανόταν ήδη καλύτερα και πονούσε λιγότερο.

Αφού του περιποιήθηκαν την πληγή τον άφησαν να φύγει και τον συμβούλεψαν να δει ψυχολόγο.


"Ένας νεαρός άνδρας παρουσιάστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς τους όρχεις του, τους οποίους είχε αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα. Πρόκειται για ασυνήθιστο περιστατικό, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα" δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε ορμονικά προβλήματα και είναι πιθανό να προσπάθησε να αλλάξει φύλο με αυτή του την ενέργεια.

Όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής, αρκετοί άνθρωποι σταμάτησαν να κάνουν βόλτες με τους σκύλους τους στο πάρκο, φοβούμενοι μήπως εντοπίσουν ό,τι άφησε ο νεαρός.