Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Μίλαν ελεύθερος ο Ροναλντίνιο!

Σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους ήρθαν Μίλαν και Ροναλντίνιο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μαζί με τον πρόεδρο των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο 30χρονος επιθετικός δήλωσε ευγνώμον για την παρουσία του στην ομάδα του Μιλάνου, στην οποία αγωνίστηκε 2,5 χρόνια, σημειώνοντας 25 γκολ σε 82 εμφανίσεις.


Πλέον, ο «Ντίνιο» είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στη Βραζιλία. Τις προηγούμενες μέρες τα τοπικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για δεδομένη συμφωνία με την πρώην ομάδα του, Γκρέμιο, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει, με τις Παλμέιρας και Φλαμένγκο να... καραδοκούν.

Ο αδελφός και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο Ασίς συνέστησε υπομονή τονίζοντας ότι είναι μια δύσκολη απόφαση, ενώ ο Γκαλιάνι ευχήθηκε, απ’ την πλευρά του, να καταλήξει στη Φλαμένγκο! Νωρίτερα πάντως σήμερα, ο πρόεδρος της Γκρέμιο επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της ομάδας του και προανήγγειλε την άφιξη του «Ρόνι» στο Πόρτο Αλέγκρε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ροναλντίνιο θα επιστρέψει στις ρίζες του».

www.sportnet.gr