Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Σώθηκε από θαύμα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Παραλίγο τραγωδία για τον γνωστό ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος σώθηκε την τελευταία στιγμή από τρένο που ερχόταν κατά πάνω του, την ώρα που βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Μια φορά κι ένα μωρό».

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε για τις ανάγκες συγκεκριμένης σκηνής με δεμένα χέρια πάνω στις ράγες του τρένου για αρκετή ώρα. Η σκηνή ήταν απαιτητική και ιδιαίτερη και ο Πέτρος έπρεπε να μείνει στο σημείο για αρκετή ώρα, μέχρι τη στιγμή που είδε ένα τρένο να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατά πάνω του.

Όλοι οι συντελεστές της ταινίας άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν να σωθούν, τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής βρισκόταν στο σημείο απ’ όπου σε λίγα δευτερόλεπτα θα περνούσε ο συρμός. «Ακούμε το τρένο… Στο σημείο όπου ήμασταν ήταν στροφή και δεν βλέπαμε καλά. Ευτυχώς, το προλάβαμε, γιατί αλλιώς θα είχαμε τον μισό Πέτρο από εδώ και τον άλλο μισό από εκεί» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Μπουλάς στον Πέτρο Κωστόπουλο όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό επεισόδιο που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας που βγαίνει στις αίθουσες στις 17 Μαρτίου. «Το άλλο είναι ότι έχουμε μία σκηνή με μία καραμπίνα και την ώρα που πάμε να κάνουμε τη λήψη και να στοχεύσουμε τον Πέτρο με την καραμπίνα, λέει ο καμεραμάν να κάνουμε το πρώτο μπουμ στον αέρα. Το κάνουμε και τελικά πυροβολεί. Σκέψου τι θα είχε γίνει αν το είχαμε κάνει στον Πέτρο πάνω. Δεν θα είχε τελειώσει η ταινία…».

Η νέα κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα περιγράφει τις περιπέτειες δύο ανδρών και ενός μωρού. Ένας 50άρης άνθρωπος της νύχτας, ο Νώντας, με ένα μωρό στην αγκαλιά, γνωρίζει τον Αλκιβιάδη, έναν νοικοκύρη που χρωστάει παντού και έχει δεθεί στις γραμμές του τρένου για να βάλει τέλος στη ζωή του. Η συνέχεια στη μεγάλη οθόνη!

ΠΗΓΗ φωτογραφίας: Espresso
http://www.cretenettv.gr