Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Διαφάνεια-Αξιοκρατία-Νομιμότητα στη ΔΗΡΑΠ

Την ανάκληση των παράνομων μετατάξεων εργαζομένων του "Καναλιού Ένα" στο Δήμο Πειραιά, ζητά ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς-Όλοι Μαζί" Αντώνης Καλογερόγιαννης, επισημαίνοντας την ανάγκη να γίνει διαχειριστικός έλεγχος από Ανεξάρτητη Αρχή στη ΔΗΡΑΠ. Αφορμή στάθηκε η...
...τοποθέτηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, όπου έκανε λόγο για "αξιοκρατία και διαφάνεια στις όποιες προσλήψες με βάση την αρχή της νομιμότητας". 
Σχολιάζοντας την ομιλία του δημάρχου, ο Αντώνης Καλογερόγιαννης  τονίζει πως πρέπει να αποδείξει ότι η θέληση του περί διαφάνειας, αξιοκρατίας και νομιμότητας θα μετουσιωθεί σε πράξεις ελέγχου από Ανεξάρτητη Αρχή, για τις παρατυπίες της πρώην Διοίκησης του "Κ-1".
 Παράλληλα, υπογραμμίζει πως "πρέπει ν' ανακληθεί η μετάταξη ορισμένων, τουλάχιστον, υπαλλήλων της ΔΗ.ΡΑ.Π για τους οποίους υπάρχουν μη επιδεχόμενα αμφισβήτηση επίσημα στοιχεία -και όχι απλά φήμες- ότι παρατύπως -αν όχι παρανόμως- και με ψευδή στοιχεία, επέτυχαν την μεταφορά τους στο Δήμο Πειραιά".

@Αν και δεν γνωρίζουμε προσωπικά τον Αντώνη Καλογερόγιαννη, έχουμε εκτιμήσει τη σταθερή του στάση στο θέμα των σκανδάλων της ΔΗ.ΡΑ.Π.

http://reportaznet.blogspot.com