Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ο Ρόναλντ Ρέιγκαν κυβερνούσε με Αλτσχάιμερ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΜΥΑΛΟ...

Σε αποκάλυψη που σοκάρει προχώρησε ο γιος του Ρόναλντ Ρέιγκαν, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο πατέρας του και πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βρισκόταν στα πρώτα στάδια του Αλτσχάιμερ ενώ εκτελούσε τα καθήκοντά του στο Λευκό Οίκο...

Ωστόσο, οι θεράποντες ιατροί του πάντα επέμεναν ότι η αρρώστια αναπτύχθηκε αφότου έφυγε από τον Λευκό Οίκο το 1989, ενώ ο ίδιος ο Ρόναλντ Ρέιγκαν αποκάλυψε στον κόσμο ότι έπασχε από την ασθένεια το 1994.

Ο γιος του από τη δική του πλευρά, με αφορμή το βιβλίο του για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ρέιγκαν, υποστηρίζει ότι είχε δει κάποια σημάδια του Αλτσχάιμερ όταν ο πατέρας του ήταν ακόμη πρόεδρος, στην προεκλογική καμπάνια το 1984.

Ο Ρον Τζούνιορ δήλωσε σε συνέντευξή του στο ABC ότι είχε παρατηρήσει πως ο πατέρας του διάβαζε από χαρτάκια σημειώσεων καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο. "Δεν ήταν ότι δεν θυμόταν ότι ήταν πρόεδρος, αλλά παρατήρησα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά", σημείωσε.

Ο ίδιος απαντά σε ερώτησή του στο βιβλίο του με τίτλο "Ron Reagan – My Father at 100" ότι εάν η διάγνωση είχε γίνει το 1987 ο πατέρας του θα είχε αποσυρθεί από τότε. 


 http://apolitistosteki.blogspot.com/