Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Μπορείτε να βρείτε κάποια καταδίκη έλληνα υπουργού ή βουλευτή;

Γράφει ο Μαγια
Πολιτικός καταδικάστηκε από δικαστήριο και κλείστηκε στη φυλακή, επειδή καρπώθηκε παράνομα είκοσι και κάτι χιλιάρικα. Βέβαια το ποσό είναι μικρό. Αλλά η απάτη είναι απάτη. Καμιά έφεση, ούτε εξαγορά της ποινής, δεν απέτρεψε τη φυλάκιση του εθνοπατέρα, που αποδεδειγμένα παρανόμησε!
Μη χαίρεστε, δεν συνέβη στην Ελλάδα, αλλά στη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί όπου οι πολιτικοί δεν είναι υπεράνω των νόμων.
Μπορείτε να βρείτε κάποια καταδίκη έλληνα υπουργού ή βουλευτή; Ενθυμήστε να έχει κληθεί πολιτικός να αποδείξει τον τρόπο, που απέκτησε την περιουσία του;
Το ισχύον θεσμικό πλαίσιο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους. Αν χρειαστεί, κλείνουν τη Βουλή και προκηρύσσουν εκλογές, για να μην μπορεί μετά να διωχθεί κανείς και να μη διερευνηθεί τίποτα.
Οι ισχυροί, που παραβιάζουν τους νόμους, που καταστρατηγούν τους κανόνες, που πλούτισαν και πλουτίζουν εις βάρος της κοινωνίας και του μέλλοντος της χώρας, μένουν, όπως πάντα, ατιμώρητοι. Και όχι μόνο μένουν ατιμώρητοι, αλλά παριστάνουν τους εισαγγελείς της χώρας. Χωρίς ούτε μια............ λέξη αυτοκριτικής, μας κάνουν δημόσια μαθήματα εξόδου από την κρίση…
Είναι προκλητική η ατιµωρησία. Και κακός οδηγός για τα εκατοµµύρια όσων υποφέρουν.
Το ελληνικό κράτος χρεοκόπησε επειδή κάποιοι πολιτικοί ήταν κλέφτες και επειδή προμηθευτές του Δημοσίου έκαναν το πάρτι του αιώνα.
Επιτέλους, είναι θέμα αρχής αλλά και κάθαρσης να βρεθούν και να αναγκαστούν να επιστρέψουν τα κλεμμένα οι ληστές του δημόσιου κορβανά. Ολοι οι ευυπόληπτοι και μεγαλόσχημοι λεχρίτες, οι οποίοι λεηλάτησαν τη χώρα.