Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Ο αντιπρόεδρος έμεινε τζάμπα στη βασιλική σουίτα

ΑΚΟΥΣΤΕ: Το ηχητικό ντοκουμέντο
Δωρεάν, ως φιλοξενούμενος της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη, κατέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, και μάλιστα στη βασιλική σουίτα του «King George Palace» των 5.400 ευρώ τη βραδιά και όχι σε απλό δωμάτιο των 219 ευρώ, όπως υποστήριξε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της «Grecotel» μετά την αποκάλυψη της περασμένης Κυριακής για τη βασιλική διαμονή και το πολυτελές ρεβεγιόν που απόλαυσε η οικογένεια του Πάγκαλου.


Μια τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους υπαλλήλους του «King George» λίγες ημέρες μετά το ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, οι οποίοι αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει εκδοθεί απόδειξη πληρωμής για τη διαμονή του κ. Πάγκαλου, αλλά και η επίσημη λίστα κρατήσεων σε μορφή excel όπως ακριβώς περιέχεται στα αρχεία των υπολογιστών του «King George» και την οποία δημοσιεύει αυτούσια σήμερα το «ΘΕΜΑ» έρχονται να διαψεύσουν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της «Grecotel» για τη μη παροχή δωρεάν φιλοξενίας στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και την οικογένειά του το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην πολυτελέστατη Royal Penthouse Suite των 5.400 ευρώ τη βραδιά.

Οι υπεύθυνοι της «Grecotel», επιχειρώντας να προστατέψουν τον υψηλό καλεσμένο τους, υποστήριξαν στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι ο κ. Πάγκαλος με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά δεν διέμειναν στη βασιλική σουίτα αλλά σε ένα απλό δωμάτιο, για το οποίο μάλιστα, σύμφωνα με το παραστατικό της διαμονής που έκοψαν, κατέβαλε από την τσέπη του το αντίτιμο των 219,00 ευρώ.
Πηγή: protothema.gr