Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Α ρε μαλάκα Ελληνα δεν θα βάλεις ποτέ μυαλό ! ! !

Άλλοι πεινάνε και άλλοι γλεντάνε 

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΜΕ 360.000 ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!
Είχε και παλαιότερα γίνει θέμα, αλλά ξεχάστηκε. Κατά τα άλλα, όπως λένε οι πολιτικάντηδες, "ο λαός έχει και μνήμη και κρίση". Δεν το.....
βλέπω.

Φιλικά
Κρητικός

Του Θεόδωρου Παναγόπουλου

Σʼ αυτή τη χώρα της.. φαιδράς πορτοκαλέας, δεν ξέρει κανείς από πού ν΄ αρχίσει και πού να τελειώσει. Παίρνω αφορμή, από το πρωτοσέλιδο της χθεσινής { 12 Ιαν. } “Πατρίδας”. Ένας ηλικιωμένος άνδρας ψάχνει μέσα σε κάδο σκουπιδιών, προφανώς να βρει κάτι φαγώσιμο. “Έτσι ζει ο κόσμος την κρίση”, γράφει η εφημερίδα.

Έτσι την κατήντησαν οι κυβερνήσεις του, προσθέτω εγώ. Η αλήστου μνήμης προηγούμενη και η σημερινή ... σοσιαλο φιλολαϊκή. Η πρώτη “μεταρρύθμισε” την φτώχεια και η δεύτερη “θεσμοθέτησε” την πείνα. Πείνα όμως όχι για όλους. Μόνο για μερικούς. Συνταξιούχους, μισθωτούς. Για τους άλλους, τους φοροφυγάδες, τους παντός είδους και κατηγορίας “κοπρίτες”, τους προνομιούχους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, τα τρωκτικά του δημόσιου ταμείου, ισχύει απόλυτη ασυλία. Ας είναι καλά τα κοροϊδα που τους πληρώνουν.

Ένα από τα εκατοντάδες πανάθλια παραδείγματα, διασπάθησης του εθνικού χρήματος, από μια κυβέρνηση, που, από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, κλαίει και οδύρεται, αναστενάζει και βαρυγγωμά, ότι δεν υπάρχουν λεφτά και ψάχνει δανεικά στην αγορά είναι και το ακόλουθο :

Διάβασα στην εφημερίδα - “ΒΗΜΑ της Κυριακής” :

“Το ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε να ανανεώσει την εκπομπή "Στην υγειά μας " που παρουσιάζει ο ηθοποιός κ. Σπύρος Παπαδόπουλος και για το υψηλό κόστος της οποίας έχει γίνει πολύς λόγος το τελευταίο διάστημα. Το ΔΣ συμφώνησε να ανανεώσει 33 επεισόδια και τρία επετειακά με κόστος 48.500 το επεισόδιο και 50.000 το επετειακό. Αν σε αυτό προστεθούν ο ΦΠΑ και οι εργοδοτικές εισφορές που πληρώνει η ΕΡΤ, το συνολικό κόστος ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμοιβή του παρουσιαστή, θα ανέρχεται σε 10.000 ευρώ το επεισόδιο”.

Αν όντως έτσι έχει το γεγονός- και μάλλον δεν αμφιβάλλω ότι έτσι είναι - τότε όλοι οι τρελοί έχουν μαζευτεί εκεί, στην “Αγία Παρασκευή”!

Τι άλλο μπορεί κανείς να πει. Να μαζεύεται εκεί κάθε Σαββατόβραδο κάθε καρυδιάς καρύδι. Μοντέλες, μοντέλοι, ξέκωλες, ξέκωλοι, μίμοι και κλόουν, αηδοί και ... αηδές, χορευτές και χορεύτριες, του συρμού και του παλουκιού, να τρώνε, να πίνουν, να χορευτακίζουν, τον πισινό τους να λικνίζουν, οι ίδιες παρέες, τα ίδια πρόσωπα, να διασκεδάζουν δήθεν οι χορτασμένοι, τους πεινασμένους, να ξεχνάνε τα βάσανά τους και...να τους χρωστάνε και χάρη.

Και ο πρωταγωνιστής- οικοδεσπότης να αμείβεται με 360.000 ευρώ τον χρόνο, η με 30.000 τον μήνα, ή με 1.000 ευρώ την ημέρα ! Χίλια ευρώ την ημέρα, όσο παίρνει ένας γιατρός τον μήνα σε δημόσιο νοσοκομείο!

Και το συνολικό κόστος 2.000.000 ευρώ, ήτοι όσο στοιχίζει η μηνιαία μισθοδοσία 2.000 νοσοκομειακών γιατρών, όπως είπαμε!

Και κάθε τόσο, απτόητος ο πρωταγωνιστής, έμπλεος χαράς και ευωχίας, - και γιατί όχι - να σηκώνει το ποτήρι και να εύχεται σε όλους:

“Στην υγειά μας”. Άντε και στην υγειά των κορόιδων!

http://hellenicrevenge.blogspot.com