Ένα ιδιαίτερο κινέζικο επιδόρπιο
Όσο πολύπλοκο και αν σας φαίνεται, η αλήθεια είναι ότι η συνταγή για το τηγανητό παγωτό είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα φανταστικό!Υλικά:
* 6 μπάλες παγωτού
* 1 φλιτζάνι corn flakes
* 1 φλιτζάνι αλεύρι
* 2-3 δάκτυλα νερό
* Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
* Θρυμματίζουμε τα corn flakes. Περνάμε τις μπαλίτσες παγωτού στα corn flakes και τις αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
* Αφήνουμε 2-3 πρέζες αλεύρι στην άκρη για το αλεύρωμα. Προσθέτουμε το νερό στο αλεύρι και φτιάχνουμε μια μαλακιά ζύμη.
* Χωρίζουμε την ζύμη σε 6 μέρη, την ανοίγουμε και τυλίγουμε με αυτήν τις μπάλες παγωτού. Ξανατοποθετούμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
* Ζεσταίνουμε καλά το λάδι για τηγάνισμα και τηγανίζουμε τις μπαλίτσες μία μία για μισό λεπτάκι περίπου.
* Στραγγίζουμε αμέσως το πολύ λάδι και σερβίρουμε τις μπαλίτσες σκέτες ή με μελί. Μπορούμε επίσης να γαρνίρουμε με σαντιγί ή και φρούτα.