Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πιάσανε περιστέρι να μεταφέρει ναρκωτικά!

Γνωρίζαμε πως στο παρελθόν τα περιστέρια μετέφεραν μηνύματα όμως εν έτη 2011 το συμπαθέστατο πουλάκι που αποτελεί και σύμβολο ειρήνης πιάστηκε να μεταφέρει ναρκωτικά!

Το περιστατικό συνέβη κοντά σε σωφρονιστικό ίδρυμα στην Μπουκαραμάνγκα της Κολομβίας με τους αστυνομικούς έκπληκτους να διαπιστώνουν πως το περιστέρι είχε πάνω του 45 γραμμάρια ναρκωτικών.

Η αστυνομία με ανακοίνωσή της δήλωσε πως επέλεξαν (οι έμποροι) έναν πολύ έξυπνο τρόπο μεταφοράς των παράνομων ουσιών....

Σύμφωνα με τον Χοσέ Μεντόσα, διοικητή της αστυνομίας, το περιστέρι μετέφερε 40 γραμμάρια μαριχουάνας και 5 γραμμάρια μπαζούκο –ναρκωτικό με βάση την κοκαΐνη μαζί με άλλες ουσίες ωστόσο ανήκει στην κατηγορία των φτηνών. Τα ναρκωτικά προορίζονταν για τη φυλακή Μοντέλο αλλά το πουλάκι δεν άντεξε το βάρος με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος!

Μια ομάδα αστυνομικών που έκανε περιπολία στην περιοχή είδε το πουλί που προσπαθούσε να πετάξει αλλά δεν τα κατάφερνε και όταν το πλησίασαν βρήκα στα φτερά του μικρά σακουλάκια με ναρκωτικά.

Ο διοικητής της αστυνομίας επισήμανε πως το φαινόμενο έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με κάρτες κινητών τηλεφώνων.


http://apolitistosteki.blogspot.com/