Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Πάγκαλος προς Παπανδρέου: Αν τολμήσεις να με πειράξεις θα τα πω όλα!

Πάγκαλε λες χαζά...δεν ξέρεις ΤΙΠΟΤΑ ... δεν έχεις ιδέα για τίποτα, δεν μπορείς να τινάξεις τίποτα ... το μόνο που ξέρεις είναι να τρώς!!! ... Έλα αν τολμάς δείξε μας το αντίθετο... ξέρασε τα ΌΛΑ!!!!

Ο κ. Πάγκαλος βρίσκεται στο επίκεντρο αλλεπάλληλων αποκαλύψεων και μολονότι όλοι αναγνωρίζουν τη ζημιά που κάνει στην εικόνα της κυβέρνησης ουδείς τολμά να τον "ακουμπήσει".

Πολύ περισσότερο ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία...

Η εξήγηση βρίσκεται στο γεγονός ότι ο κ. Πάγκαλος, που φέρεται να έχει περιέλθει σε "αλλόφρονα" κατάσταση, έχει διαμηνύσει -σύμφωνα με πληροφορίες- στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι αν ο κ. Παπανδρέου αποπειραθεί να τον απομακρύνει ή να τον μειώσει, ο ίδιος θα αρχίσει να αποκαλύπτει και να καταγγέλλει όσα γνωρίζει για άγνωστες πτυχές δραστηριοτήτων υπουργών αλλά και συγγενικών προσώπων του πρωθυπουργού και ότι δε θα διστάσει να "τα τινάξει όλα στον αέρα".

Τελευταίο κρούσμα το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο θέμα για υπερπολυτελή διαμονή του σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και για το οποίο δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης.