Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Τα «βρήκαν» επί σκηνής οι δύο πρώην drummer των Guns N' Roses

Πριν λίγους μήνες ο Steven Adler είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο ultimate-guitar.com ότι ο Matt Sorum, που τον αντικατέστησε το 1990 στους Guns N' Roses, είναι ένας άνθρωπος χωρίς ψυχή και συναισθήματα και ότι ήταν αρκετά δύσκολο να καλύψει τη θέση του στο συγκρότημα. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Adler δήλωσε ότι αν.... βρισκόταν ο ίδιος στο line-up κατά την ηχογράφηση των "Use Your Illusion", ίσως να έχαιραν μεγαλύτερης αναγνώρισης κι από το "Appetite For Destruction".

Μετά από αυτές τις τόσο πομπώδεις δηλώσεις του, τον περασμένο Αύγουστο είπε σε τηλεοπτικό talk show ότι τα λόγια αυτά δεν τα εννοούσε και ζήτησε συγγνώμη από τον Sorum. H πραγματική τους, όμως, «συμφιλίωση» ήρθε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν και οι δύο βρέθηκαν μαζί επί σκηνής, παρέα με τους Camp Freddy, για να ερμηνεύσουν όλοι μαζί τη δική τους εκδοχή για το "Paradise City". Ο Sorum δήλωσε από τη μεριά του ότι αν κάποια μέρα οι «αρχικοί» Guns N' Roses επανενωθούν, εκείνος θα πρότεινε να συμμετέχουν και αυτός και ο Adler στο reunion.

Να επισημάνουμε ότι οι Camp Freddy «στελεχώνονται» από τον Dave Navarro (Jane's Addiction, Red Hot Chili Peppers), τον Billy Morrison (πρώην μπασίστα των Cult), τον Donovan Leitch, τον Chris Chaney και φυσικά τον Matt Sorum.  


http://www.rokakias.gr/2011/01/drummer-guns-n-roses.html