Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Συμφωνία για Mανιάτη-Κουμορτζί, ανακοίνωση και απο τον Πανιώνιο

Τα βρήκαν σε… όλα Μαρινάκης και Βεντούρης στην συνάντηση που ολοκληρώθηκε προ ολίγου , και έτσι πλέον οι Κουμορτζί -Μανιάτης «έπιασαν»… λιμάνι.

 Ο Γκανέζος μέσος θα ενταχθεί από τώρα στους «ερυθρόλευκους»,  ενώ το ίδιο θα συμβεί , εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,  και με τον διεθνή αμυντικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δυο επόμενα ματς του Πανιωνίου θα είναι και τα τελευταία για τους ποδοσφαιριστές.   

Παράλληλα, η συμφωνία επιβεβαιώθηκε και από τον Ολυμπιακό, ενώ όλα δείχνουν πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τους έχει στη διάθεσή του από τη Δευτέρα. Τώρα, όσον αφορά τον Κώστα  Μήτρογλου αναμένεται να πάει για τους επόμενους έξι μήνες  στην «Πλατεία» ,  αφού στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τού μεταφέρθηκε η επιθυμία να παίξει ως δανεικός στον Πανιώνιο, με τον Ολυμπιακό να θέλει την επιστροφή του. 

Ο παίκτης δέχθηκε να δοθεί δανεικός, ωστόσο στη συνάντηση της Πέμπτης αναμένεται να οριστικοποιηθεί αν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Πανιώνιος. «Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό» ήταν τα λόγια του  ποδοσφαιριστής, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Tέλος, ανακοίνωση για το εν λόγω θέμα εξέδωσε και η ΠΑΕ Πανιώνιος: "Προς ενημέρωση των φιλάθλων μας και των Μ.Μ.Ε. αναφορικά με τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών μας, παραθέτουμε τα κάτωθι:

Υπήρξε σήμερα μια κατ’ αρχάς συμφωνία για τη παραχώρηση των Μανιατη και Κουμορτζί. Απομένουν πάρα πολλές λεπτομέρειες οι οποίες θα εξαρτηθούν από το χρόνο που θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές, τώρα ή το καλοκαίρι, καθώς και από την τελική λίστα των παικτών που θα δοθούν ως ανταλλάγματα.

Συζητήθηκαν διάφορα ονόματα και μέσα στην εβδομάδα ελπίζουμε ότι θα επέλθει οριστική συμφωνία.

Σε ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή Μητρογλου, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε στον κ. Βεντούρη ότι είχε ραντεβού μαζί του σήμερα και αναμένει μέχρι τη Τετάρτη να έχει την οριστική συγκατάθεση του παίκτη".

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

http://www.scorernews.gr/