Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Δελτιο τύπου οικολογικής δράσης : MAZI για το λιμάνι μας

«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ» ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου Α.Ε., με τη συνεργασία του Δήμου Λαυρεωτικής, του κέντρου καταδύσεων «PLANET BLUE» και της ΜΚΟ «ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ», διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό βυθού και προβλητών στο Λιμάνι του Λαυρίου, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και από ώρα 9.00π.μ.

Με στόχο τον περιορισμό του υπαρκτού προβλήματος συσσώρευσης σκουπιδιών στους βυθούς και στις ακτές της περιοχής, αλλά και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του πολίτη, ξεκινάμε την προσπάθειά μας από την όμορφη μαρίνα του Λαυρίου, του και σας καλούμε να λάβετε μέρος σ’ αυτή μας την προσπάθεια.
Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν πέραν των εθελοντών-δυτών και άλλοι εθελοντές που θα βοηθήσουν στον καθαρισμό των προβλητών και στη διαλογή-αποκομιδή των απορριμμάτων.
Το κέντρο καταδύσεων «PLANET BLUE» θα προσφέρει, εκτός από την τεχνογνωσία του, και τους απαιτούμενους καταδυτικούς εξοπλισμούς για τους εθελοντές που θα δραστηριοποιηθούν στον βυθό ενώ η ΜΚΟ «ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ» θα αναλάβει την οργάνωση των εθελοντών και τη συγκέντρωση των δηλώσεων συμμετοχής των αυτοδυτών.
Την οργάνωση και επίβλεψη αυτής της «γιορτής εθελοντισμού» έχει αναλάβει ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με : Τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου (Αρμόδιος: Σαράντος Ρέτσος, τηλ. 6972324446)
Το Κέντρο καταδύσεων «Planet Blue» (Αρμόδιος: Kώστας Θωκταρίδης, τηλ. 6972992444)
Τη ΜΚΟ «Υδροναύτες» (Αρμόδιος: Παναγιώτης Τασιαδάμης, τηλ. 6978727383)
Στις ιστοσελίδες www.oll.gr και www.ydronaftes.gr μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με την εκδήλωση, καθώς επίσης και να δηλώσετε συμμετοχή στις υποβρύχιες δραστηριότητες του καθαρισμού.
Περιμένουμε όλους τους εθελοντές την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 9.00π.μ. μπροστά στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια πραγματική γιορτή εθελοντισμού.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα
www.ydronaftes.gr