Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Χανιώτης στο scorernews.gr: Ο Εθνικός Αστέρας έχει μέλλον

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού Αστέρα, Λάμπρος Χανιώτης, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των «ερυθρόλευκων» στο www.scorernews.gr  και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο της Καισαριανής, για το στόχο του Αστέρα και για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο 29χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στον Εθνικό, είναι αρκετά έμπειρος και οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να βοηθήσει στην επιθετική ζώνη και να δώσει τη ώθηση που χρειάζεται η ομάδα σε αυτό το κομμάτι.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάμπρου Χανιώτη στο www.scorernews.gr:

 Για το ματς με τον Διαγόρα και τους στόχους της ομάδας:   «Το χθεσινό μάτς ήταν ένα παιχνίδι κυπέλλου οπού όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα. Δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση, τώρα στόχος είναι το πρωτάθλημα., να ανέβουμε στη βαθμολογία ωστέ να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ».

Για τις συνεχόμενες ήττες στα τελευταία παιχνίδια: «Σε όλες τις ομάδες μπορεί να γίνει μια καμπή κάποια στιγμή. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είτε είναι εντός έδρας είτε εκτός πάμε μόνο για τους τρείς βαθμούς ώστε να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Απο εκεί και πέρα στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό για το τι έχουμε καταφέρει».

Για την επιλογή του να πάει στον Εθνικό Αστέρα: «Στον Αστέρα ήταν να έρθω από το καλοκαίρι. Ήρθα στην ομάδα χάρη στην οικογένεια Παπαδόπουλου, οι οποίοι έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν και φυσικά τον σπουδαιότερο ρόλο έπαιξε και ο προπονητής, ο οποίος με ήθελε πολύ και για αυτό και ήρθα αμέσως, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο».

Για το ρόστερ της ομάδας:  «Ήξερα οτι η ομάδα έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες, σίγουρα θα θέλαμε και άλλους παίκτες να μας βοηθήσουν. Η διοίκηση θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις. Εγώ πάντως βλέπω οτι η ομάδα έχει μέλλον».

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την τρέχουσα σεζόν: «Υπάρχουν ομάδες που είναι τα φαβορί όπως τα Γιάννινα που πιστεύω θα βγούν πιο εύκολα από όλους. Απο εκεί και πέρα βλέπω οτι όλες οι ομάδες είναι ίδιες άλλωστε γίνανε και κάποιες γκέλες παράδειγμα όταν ο Εθνικός κέρδισε τον Παναιτωλικό».

Συνέντευξη στη Μαργαρίτα Αντωνάκου