Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα Φραντζεσκί, Τραορέ και Λουάμο μιλούν στο scorernews.gr για τον αποκλεισμό από τον Διαγόρα και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος


Ο Εθνικός Αστέρας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στον επαναληπτικό αγώνα στη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα,  πάρα τις ευκαιρίες που είχε.
Το χαμένο πέναλτι στην διαδικασία της… ρώσικης ρουλέτας στοίχισε και παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Ρόδου έμεινε με δέκα , η Καισαριανιότικη ομάδα δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Όπως δήλωσαν τρεις από  τους παίκτες του Αστέρα αποκλειστικά  στοwww.scorernews.gr ήταν κρίμα που ήρθε το τελικό αποτέλεσμα, αφού μπορούσαν να είχαν να πετύχει καλύτερο. Ο λόγος για τους Φραντζεσκί, Τραορέ και Λουάμο..

Διαβάστε τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών στοwww.scorernews.gr:


Αρχικά ο Φραντζεσκί δήλωσε: «Ήταν ένα ματς που μπορούσαμε να κερδίσουμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ειδικά στην αρχή όταν μας δόθηκε και η δυνατότητα να ανοίξουμε το σκορ κάτι που δεν έγινε όμως.

Μέτα ήρθε και το χαμένο πέναλτι. Πάντως ήταν ένα περίεργο ματς με ευκαιρίες για εμάς χωρίς όμως να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Όσο για το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν παρ' ότι ο Διαγόρας έμεινε με δέκα, σχολίασε: « Όταν μια ομάδα χάνει ένα παίκτη αυτό κατά κάποιο τρόπο ενώνει περισσότερο του υπόλοιπους».

Όσο για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Καρδίτσα ο Γάλλος είπε «'Έχουμε ξεκινήσει με ήττες τη χρόνια και πρέπει να αντιδράσουμε γρήγορα. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος σχολιάζοντας το ρόστερ της ομάδας τόνισε: «Υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην ομάδα και θα όσοι καινούριοι έρθουν θα προσαρμοστούν αμέσως γιατί το κλίμα είναι πολύ καλό».

Από την πλευρά του ο Τραορέ είπε ότι: «Ήταν μια ήττα που μας στεναχώρησε αφού είχαμε τις φάσεις για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα υπέρ μας. Πλέον  η συγκέντρωση πέφτει στο επόμενο παιχνίδι  του πρωταθλήματος».

Τέλος ο Λουάμο σχολίασε. «Ήταν κρίμα που χάσαμε γιατί πραγματικά είχαμε τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο. Θέλαμε την πρόκριση αφού στο κύπελλο δεν είναι πολλές οι ομάδες της β Εθνικής που προχωράνε πολύ και θέλαμε να ήμασταν εμείς αυτοί που θα κάναμε την έκπληξη. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα».

Δηλώσεις στην Μαργαρίτα Αντωνάκου


Πηγή: http://www.scorernews.gr/