Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Παντελίδης στο scorernews.gr: Αν ενισχυθούμε θα τα πάμε καλύτερα


O προπονητής του Εθνικού, Σάββας Παντελίδης, με συνέντευξη που παραχώρησε στο www.scorernews.gr, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα του μπορεί να τα πάει καλύτερα στο πρωτάθλημα της Football League ειδικά αν γίνουν κάποιες προσθήκες στο χώρο της επίθεσης και του κέντρου, ενώ τόνισε ότι η παραμονή στην κατηγορία είναι ο πρωταρχικός στόχος.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο www.scorernews.gr :

Για την πορεία του Εθνικού από τότε που βρίσκεται ο ίδιος στον ομάδα:

«Μετά από δυόμισι μήνες που είμαι στην ομάδα μπορώ να πω ότι λειτουργούμε αρκετά καλά στο αγωνιστικό κομμάτι. Στα τελευταία 6 παιχνίδια έχουμε 4 νίκες, κάτι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα επειδή έχουν φύγει και αρκετοί ποδοσφαιριστές αν ενισχυθούμε στο χώρο της επίθεσης και του κέντρου νομίζω ότι θα έχουμε και πολύ καλύτερη συνέχεια. Πάντως στη επίθεση ειδικά είμαστε τελείως άδειοι και αν κάποιος λείψει δεν ξέρουμε πώς να τον αναπληρώσουμε. Στα τελευταία παιχνίδια έκανα επαγγελματίες δύο παιδιά από την δεύτερη ομάδα ώστε να μπορέσω να συμπληρώσω ενδεκάδα».

Για τον στόχο του για την ομάδα:

«Ο βασικός στόχος είναι πλέον η παραμονή στη κατηγορία. Από την στιγμή που όταν ανέλαβα την ομάδα, στην 9η αγωνιστική, ήταν στην τελευταία θέση θα ήμουν παράλογος αν ζητούσα κάτι άλλο. Σημαντικό είναι η παραμονή και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις ώστε να έχουμε διάρκεια».

Για την πεποίθηση του ότι η ομάδα έχει καλό υλικό:

«Το περίμενα ότι η ομάδα θα ανακάμψει, γνώριζα τα παιδιά όπως και την κατηγορία αυτή τη Β’ Εθνική και ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Συνέβησαν και κάποιες ατυχίες όπως το παιχνίδι με την Ηλιούπολη και κάποια άλλα ματς από τα οποία θα μπορούσαμε να παίρναμε κάτι παραπάνω, αλλά από εκεί και πέρα  είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για το παιχνίδι με τα Γιάννινα την προσεχή Κυριακή:

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με το φαβορί της κατηγορίας. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Συνέντευξη στη Μαργαρίτα Αντωνάκου