Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Το πρώτο site για τους Αλβανούς στην Ελλάδα είναι γεγονός

Σας στηριζω και σας παω για πολλους λογους σαν μπλογκ... αλλα ρε παιδια ποιος σας ειπε οτι ο αλβανος ειναι οικοδομη σπιτι-σπιτι οικοδομη? τι σας ενωχλεί ακριβώς στο σιτε το αλβανικό? δεν μπορω να καταλαβω...
αν ήσασταν ξένος σε μια χώρα θα σας άρεσε να υπήρχε ένα σιτε για εσάς συγκεκριμένα... ιδίως όταν στην ελλάδα γίνεται της τρελής με γραφιοκρατικά θέματα και δεν υπάρχει ούτε ένα σιτε που να ασχοληθεί με αυτό και να μας ενημερώνει... για όνομα! του θεού... με τέτοιες αναρτήσεις προσβάλλομαι... και χάνετε και την αξιοπιστία σας... είναι ένα σιτε που ενημερώνει εμάς συγκεκριμένα.. υπάρχουν πραγματικά άσχημα πράγματα εκεί έξω... και εσάς αυτό σας ενόχλησε σε ολόκληρο τον χαοτικό πλανήτη??

Οι περισσότεροι αλλοδαποί που είναι στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια, η ζωή τους είναι σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι... δεν έχουμε δει κανέναν να βγαίνει έξω για διασκέδαση, με συνέπεια να κυκλοφορήσει το χρήμα. Εκεί πήγαινε το σχόλιο σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι.... και βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις ή τα παιδιά αυτών των μεταναστών που μεγαλώσανε σαν Έλληνες και έχουν διαφορετική άποψη ζωής. Δεν έχουμε πρόβλημα ούτε στάση ρατσιστική, μπορεί ο καθένας άλλωστε να ανοίξει μία σελίδα. Το σχόλιο πήγαινε σε αυτούς που έφτιαξαν αυτή την σελίδα, όπου φαίνεται πως είναι μια συγκεκριμένη εταιρία (ή άνθρωπος) με 4-5-10 συγκεκριμένα site που το ένα προωθεί και στηρίζει το άλλο. Ελπίζουμε να κατάλαβες τώρα :)