Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Πατέρας έγραψε βιβλίο για ένα super ήρωα, με πρωταγωνιστή τον τρίχρονο γιό του

Ο μπαμπάς πραγματοποίησε το όνειρο του μικρού αγοριού του με τη μετατροπή του σε ένα υπέρ-ήρωα μέσω ενός βιβλίου..

Ο τρίχρονος Jake McIntyre έχει γίνει ο νέος υπέρ-ήρωας Super Magic Lightning Boy και μαζί με την γάτα του ,Dixie, και την φανταστική σούπερ κάπα του.
Όλα έγιναν χάρη στον πατέρας του μικρού Jake ,Scott ο οποίος αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για τον γιο του.
Παρότι δεν είχε πιάσει ποτέ ξανά στυλό στο χαρτί , έγραψε το βιβλίο και το δημοσίευσε κάνοντας τον γιό του Jake διάσημο.
Ο πατέρα του νεαρού Jake και συγγραφέας του βιβλίου Scott είπε: «Κάθε μικρό αγόρι ονειρεύεται ότι είναι ένας υπέρ-ήρωας και σκέφτηκα ότι θα ήταν αρκετά ωραίο αν έκανα τον Jake υπέρ-ήρωα σε ένα βιβλίο.
«Γι 'αυτό και του έγραψα μια παλιομοδίτικη ιστορία περιπέτειας όπου τελικά φαίνεται ότι του αρέσει πάρα πολύ. Λέει σε ανθρώπους, ότι «είμαι ο Super Magic Lightning Boy» και παίρνει την πόζα του υπέρ-ήρωα. με τα χέρια στους γοφούς του και την κάπα του.»
Για πρώτη φορά συγγραφέας, ο Scott ο οποίος εργάζεται ως χρυσοχόος την μέρα, είχε αποτύχει να τελειώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση του και ποτέ δεν πίστευε ότι θα καταλήξει συγγραφέας. Πήρε την πένα του για πρώτη φορά στην ζωή του όντας απογοητευμένος από τα παιδικά βιβλία που διάβαζε στον γιό του. Τα περισσότερα από αυτά ήταν γεμάτα με ήθος και μηνύματα για καλή συμπεριφορά - και ήθελε κάτι πιο διασκεδαστικό για τον γιό του………………


http://www.7news.gr