Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Το ανάποδο troktiko ανάμεσα στα 400 καλύτερα ελληνικά site

Το troktiko από την ανάποδη .... 

Το blog που θέλησε να αναβιώσει το troktiko που όλοι αγαπήσαμε, το blog που δεν πάτησε πάνω στο πτώμα του νεκρού Σωκράτη Γκιόλια, αντιθέτως που ασπάστηκε την δουλειά και το όραμά του... το blog που βγήκε και είπε κατάματα την αλήθεια για το τι θέλει να κάνει και που δεν παρουσιάστηκε κρυφοπουτανίστικα σαν η ομάδα του troktiko ... το blog που έγινε γνωστό χάρη στην αγάπη των blogger και των αναγνωστών... το blog αυτό κυρίες και κύριοι αυτή την στιγμή βρίσκεται στην θέση 368 με βάση τα στατιστικά της Alexa.com.

Είμαστε καθημερινοί απλοί άνθρωποι όπως και εσύ, δεν είμαστε δημοσιογράφοι, είμαστε πολίτες του κόσμου, πολίτες της Ελλάδας, αγαπάμε την αλήθεια και σας το δείξαμε, αγαπάμε το internet και την ενημέρωση, αγαπάμε την επικοινωνία, αγαπάμε αυτό το blog... γιαυτό και είμαστε εδώ και θα είμαστε για όσο μπορούμε ή όσο μας αφήσουν ή μέχρι να γυρίσει το troktiko.blogspot.com.

Μιλήστε στους φίλους σας για το Okitkort και την προσπάθειά του.... εσείς θα μας ανεβάσετε και στα 100 καλύτερα site και γιατί όχι και στα 10 καλύτερα. Στόμα με στόμα είναι η καλύτερη διαφήμιση ... φωνάξτε το δυνατά ... το Troktiko είναι εδώ ... από την ανάποδη !!

Ευχαριστούμε πολύ
http://okitkort.blogspot.com/ - Η φωνή σου έχει δύναμη .... Ελευθερία λόγου ... Έκφραση