Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

"Ο Έλληνας Μαραντόνα" γράφουν οι Ισπανοί για τον Χατζηπαναγή (vid)

Την αποθέωση γνωρίζει ο Βασίλης Χατζηπαναγής από αρθρογράφο της "diarios de futbol". Ο Σέρχιο Κορτίνα δηλώνει θαυμαστής του "Έλληνα Μαραντόνα" για τον οποίο άκουγε αλλά δεν είχε εικόνα. Δείτε σε video τις κορυφαίες στιγμές του Νουρέγιεφ. Βασίλης Χατζηπαναγής στο Contra.gr: "Δεν είμαι ούτε ο Μέσι ούτε ο Μαραντόνα. Είμαι ο Χατζηπαναγής".

"Έχουμε ακούσει για πολλούς κλώνους του Μαραντόνα. Ωστόσο, ο Χατζηπαναγής έκανε πράγματα μυθικά τα οποία ήταν πραγματικότητα. Δεν πίστευα όταν έβλεπα τις τρίπλες του και τα μαγικά του" αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο της ισπανικής ιστοσελίδας.

Η αφορμή για το αφιέρωμα της diario δόθηκε από ένα forum το οποίο είχε τίτλο  "O Έλληνας Μαραντόνα". Ο αρθρογράφος της ισπανικής ιστοσελίδας παραδέχεται ότι στην αρχή αντιμετώπισε με ειρωνεία και χλευασμό αυτόν τον τίτλο. "Μόλις όμως είδα εικόνα κατάλαβα ότι δεν είναι αστείο αλλά φαινόμενο!" σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Κορτίνα.
Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του επίσημου twitter και του επίσημου facebook του contra.gr.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής υπήρξε ο σπουδαιότερος παίκτης που πάτησε το χορτάρι των ελληνικών γηπέδων και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνουν οι αντίπαλοι, οι συμπαίκτες και φυσικά τα video με τα highlight της καριέρας του.

Το κείμενο για τον Χατζηπαναγή

Δείτε video με κάποιες από τις κορυφαίες στιγμές του Βάσια


contra.gr