Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Στην Καβάλα δεν μπορείς να βγάλεις βιβλιάριο υγείας

Χθες το πρωί στην πόλη στην Καβάλας η κ. Άννα ξεκίνησε για την Νομαρχία, μαζί με όλα τα απαραίτητα χαρτιά και τις εξετάσεις και πήγε να βγάλει νέο βιβλιάριο υγείας ώστε να μπορεί να είναι νόμιμη στην δουλειά της.

Φτάνοντας στην Νομαρχία και πηγαίνοντας στο γνωστό γραφείο που ξέραμε όλοι μέχρι σήμερα, την ενημέρωσαν ότι δεν είναι πλέον αρμόδιοι και ότι πρέπει από τις 31 του μήνα να πάει στο κτήριο της Δημοτικής Αστυνομίας και να απευθυνθεί εκεί για την έκδοση του βιβλιαρίου.


Η ερώτηση που τους έγινε είναι, τώρα τι κάνουμε; Της είπαν ότι δεν ξέρουν. Ζήτησε κάποιο τηλέφωνο της δημοτικής αστυνομίας. Η απάντηση τότε ήταν ότι δεν γνωρίζουν. Τους ρώτησε γιατί δεν τον σφραγίζουν αυτοί το βιβλιάριο και της απάντησαν ότι ο γιατρός είναι σε άδεια. Στο γραφείο απ' έξω έγραφε ότι ο γιατρός θα είναι από τις 21 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου σε άδεια, και διερωτήθηκε που είναι ο γιατρός, όπου φυσικά και δεν γνωρίζανε.

Μετά την έξοδο από την Νομαρχία, συναντάει έναν δημοτικό αστυνόμο και του λέει για το περιστατικό και τον ρωτάει αν θα πρέπει να πάει στην δημοτική αστυνομία για την έκδοση του βιβλιαρίου. Ο αστυνομικός τότε καλεί μέσω ασυρμάτου το κέντρο και τους ρωτάει. Η απάντηση που πήρε ήταν πως δεν έχουν ιδέα, δεν γνωρίζουν τίποτα..... και τώρα πείτε μας... αν κάποιος πάει στο μαγαζί που δουλεύει η κ.Άννα και την γράψει επειδή δεν έχει βιβλιάριο υγείας, τότε ποιος θα φταίει ;;;
Γιατί τέτοιο μεγάλο μπάχαλο η Νομαρχία και η Δημοτική Αστυνομία; Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει;;;

Να υπογραμμίσουμε ότι σε τοπική εφημερίδα πριν μια μέρα ο δήμαρχος της Καβάλας κ. Κωστής Σιμιτζής δήλωσε ότι όλα δουλεύουν ρολόι στην πόλη της Καβάλας... Μας δουλεύετε κύριε δήμαρχε;;; Για κάντε μια βόλτα από την Νομαρχία... ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!