Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό αυτοκινήτων της δημοτικής αστυνομίας στην Καβάλα

Οι «Εμπρηστές με Συνείδηση» υπογράφουν την προκήρυξη που εστάλη με e-mail στη zougla.gr, με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για τον εμπρησμό οχημάτων της Δημοτικής Αστυνομίας Καβάλας τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Ιανουαρίου. Παραθέτουμε το κείμενο που εστάλη στη zougla.gr χωρίς περικοπές ή παρεμβάσεις.
Για ποιο λόγο χτυπήσαμε τα οχήματα της Δημοτικής Αστυνομίας της Καβάλας…
Ποιος έιναι ο σκοπός της Δ.Α.?
Να εισπράττει προστίματα , να ελέγχει τους πλανόδιους μικροπωλητές και να κατάσχει το μικρο-εμπόρευμα τους, μιας και αυτοί θεωρούνται απειλή για την τοπική αγορά και όχι οι τράπεζες και η κυβέρνηση!
(Σύμφωνα με τα λεγόμενα των νέο-εθνικιστών / παρακρατικών της πόλης μας, που μας παραπέμπουν με κείμενο τους στους δοσίλογους της Δ.Α. όταν υπάρχουν μικροπωλητές στον δρόμο…)
Να «ρίχνει» προστίματα σε μαγαζάτορες με την ευλογία του αντικαπνιστικού νόμου, να πλασάρεται σαν μια νέα μορφή αστυνόμευσης μέσα στην πόλη με τις κακόγουστες μιλιταριστικές στολές της.
Απλά δεν τους ανεχόμαστε και κανένας δεν χαίρεται όταν τους πληρώνει!
Όσο για τον κύριο Σημιτζή ας ασχοληθεί με τις υποχρεώσεις του και να σταματήσει να μας απειλεί, έτσι δεν πρόκειται να κερδίσει το χαμένο κύρος του, υπάρχει και ένα διαλυμένο κολυμβητήριο που τον περιμένει να το διαχειριστεί…
Επίσης για την «επίλεκτη» ομάδα των αη-ΔΙ.Α.Σ. ,που το μόνο που κάνουν είναι να φυλάνε τους μεγαλονταβάδες τραπεζίτες και να τραμπουκίζουν νεολαίους, τους θυμίζουμε ότι εδώ δεν είναι Αθήνα και θα τα πούμε σύντομα και με αυτούς , εξάλλου έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί τους , εις μνήμην του μικρού κοριτσιού που δολοφονήθηκε στο Μενίδι από μέλος της συμμορίας τους.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας 3/01/2011 προσεγγίσαμε το χώρο του δημαρχείου και τοποθετήσαμε τον εμπρηστικό μηχανισμό στο χώρο στάθμευσης των οχημάτων της Δ.Α. Στόχο μας, αποτέλεσαν ΜΟΝΟ οι δεδομένες υλικές ζημιές! (τον οποίο κ στεύσαμε με επιτυχία)
Για το λόγο αυτό ορίσαμε την ώρα και τη μέρα με τις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες, οι οποίες βοήθησαν στο να μην εξαπλωθεί η φωτιά σε γύρω κτίρια (μουσείο καπνού… κ.α ) όπως και σε άλλες ιδιωτικές περιουσίες (σταθμευμένα Ι.Χ). Ενώ ο εμπρηστικός μηχανισμός ήταν παρασκευασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλιστεί σε κάθε περίπτωση, το να μην διακινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.
Φυσικά τα «τσακάλια» της τοπικής αστυνομίας, δεν θα μάθουν ποτέ πως πυροδοτήθηκε η εμπρηστική πατέντα μας, μάλλον τους χρειάζονται και άλλα σεμινάρια από τα κεντρικά!
Τέλος στέλνουμε και μείς με τη σειρά μας το επιθετικό μας σινιάλο στις ελληνικές αρχές και ένα χαιρετισμό αλληλεγγύης στους αιχμαλώτους του νέου αντάρτικου πόλης , ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της επαναστατικής οργάνωσης Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, για αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αντάρτες της, στους επαναστάτες και τα άτομα που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση, εν όψει της δίκης στις 17 Ιανουαρίου 2011.
Αφιερώνουμε το χτύπημα στους φυλακισμένους/διωκόμενους αγωνιστές, των οποίων ο αριθμός έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο για τα ελληνικά δεδομένα, καταδεικνύοντας έτσι τις έκδηλες προθέσεις της εξουσίας απέναντι στον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο, σε μια περίοδο κοινωνικού αναβρασμού. Γεγονός, το οποίο, όχι μόνο δεν μας τρομάζει, αλλά αντιθέτως μας εξαγριώνει.
ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ –Λ.ΦΟΥΝΤΑ , Α.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ- Κ. ΣΕΙΡΗΝΙΔΗ -
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ Χ.Υ.Τ.Α ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ!
Οι δίκες θα γίνουν του κράτους καταδίκες
ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ