Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ντου στους παίκτες με... γιαούρτια, αυγά και πέτρες!

Επεισοδιακό ήταν το βράδυ της Τετάρτης μετά την ήττα της Λάρισας στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα περίπου 500 οπαδοί της ΑΕΛ περίμεναν την αποστολή της ομάδας, η οποία έφθασε στις 02:00 στο ξενοδοχείο, όπου οι παίκτες είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους.


Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, αφού οι οπαδοί πετούσαν στο πούλμαν γιαούρτια, αβγά και πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσουν τρία πλαϊνά τζάμια του πούλμαν και να ραγίσει το παρμπρίζ!

Οι φίλοι της ΑΕΛ ζητούσαν από τους παίκτες να κατέβουν για να μιλήσουν μαζί τους, αλλά όσα είχαν προηγηθεί, έκαναν άπαντες επιφυλακτικούς.

Κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα και κατέβηκε ο γυμναστής της ομάδας, μαζί με το νεαρό Σάββα Σιατραβάνη, οι οποίοι μπήκαν χωρίς πρόβλημα στο ξενοδοχείο. Ωστόσο κάποιοι από τους οπαδούς επιχείρησαν να πετάξουν ξανά αντικείμενα προς την πλευρά του πούλμαν, με αποτέλεσμα η πόρτα να ξανακλείσει.

Κατά τις 06:00 ο Νίκος Νταμπίζας κατέβηκε και μίλησε με κάποιους από τους οπαδούς, αλλά μέσα σε ένταση και χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τελικά, όλοι όσοι ήταν στο πούλμαν αποβιβάστηκαν γύρω στις 07:00!

"Αν δεν σώσετε την ομάδα μην τυχόν σας πετύχουμε έξω για ποτό και καφέ!", ήταν το μήνυμα των οπαδών που προκάλεσαν υλικές ζημιές στο πούλμαν, οι οποίες ανέρχονται περίπου στα 40.000 ευρώ, καθώς έσπασαν τζάμια και έσκασαν τα λάστιχα.

Ο Νταμπίζας ήταν στο στόχαστρο των οπαδών, ενώ δεν γλίτωσαν το κράξιμο και οι Μπλάζεκ, Ταυλαρίδης!

Πλέον, τα πράγματα στην ΑΕΛ είναι σε τεντωμένο σχοινί, αφού το τελεσίγραφο των οπαδών προς τους παίκτες ήταν «μόνο νίκη στην Καβάλα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης