Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Οι εκπρόσωποι των δύο… «πράσινων» στρατοπέδων


Μετά την Γ.Σ. θα υπάρξει Δ.Σ. για τον Παναθηναϊκό και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα ορίσει μόλις έξι «δικούς» του και ο Ανδρέας Βγενόπουλος τον Μαυροκουκουλάκη και την Λομβάρδου…

Ο Τζίγκερ έχει δηλώσει πως δεν θέλει να είναι ο κάτοχος της πλειοψηφίας και θα το αποδείξει και σε πράξεις αφού στο νέο Δ.Σ., θα μειώσει την επιρροή του. Οπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος δικαιούται να ορίσει 12 θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο φέρεται να ορίσει έξι δικής του επιρροής και έξι ουδέτερους. Δεν αποκλείεται να αφήσει το θέμα και στην ευχέρεια των άλλων μετοχών. Ενα άλλο σενάριο που έχει ακουστεί είναι πως θα προτείνει τον Γιάννη και Στέφανο Πατέρα (ξαδέρφια του Νικόλα). Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τζίγκερ δεν θα είναι στο Δ.Σ.!
Από την άλλη, ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει το δικαίωμα για δύο εκπροσώπους και αυτοί θα είναι ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης και η Μαίρη Λομβέρδου (πρωταθλήτρια κολύμβησης με τον Παναθηναϊκό και νυν πρόεδρος των παλαίμαχων αθλητών και αθλητριών του συλλόγου).
Το παρών στο Δ.Σ. θα δώσει ο Νικόλας Πατέρας, ενώ ο Τζόνι Βεκρής δεν θέλει να είναι ούτε απλό μέλος. Η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού είναι τη Δευτέρα και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αφού προκύψει διοίκηση αναμένεται το Δ.Σ. την Πέμπτη.

Gazzetta.gr