Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Νεκρά Ψάρια και Πουλιά μια έρευνα ΣΟΚ !

 Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε ένα άνευ ιστορικού προηγουμένου φαινόμενο. 
 Σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου  παρατηρούνται νεκρά πτηνά και νεκρά ψάρια που ξεβράζει η θάλασσα. Αυτό για πολλούς παραπέμπει σε προφητείες από την Αποκάλυψη του Ιωάννη και για άλλους απλά είναι ένα φαινόμενο προς παρατήρηση. 
 Οι απαντήσεις στις πιο πολλές περιπτώσεις δεν μοιάζουν να είναι πειστικές και έτσι η εφημερίδα Pravda με ένα άρθρο του δημοσιογράφου ερευνητή Timothy Bancroft-Hinchey θέτει το θέμα...........
σε μία βάση διαφορετική που δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά και ανησυχίες σε συνδυασμό με άλλες έρευνες π.χ την κατά 48 ώρες νωρίτερα ανατολή του ηλίου στην Γροιλανδία από την Πολική Νύχτα . Η νύχτα αυτή κρατάει ενάμιση μήνα και 13 Ιανουαρίου ο ήλιος αρχίζει να ανατέλλει ξανά εκτός από φέτος που ο ήλιος άρχισε να ανατέλλει 48 ώρες πιο πριν από την καθορισμένη ημερομηνία εκπλήσσοντας τους πάντες ! και φυσικά μεγάλη έρευνα που όριζε ως αιτία τον ξαφνικό χαμό όλων των δεινοσαύρων από την Γη την βίαιη μεταβολή τον μαγνητικών πόλων της Γης.            
   450 πουλιά πέφτουν από τον ουρανό στο Μπατόν Ρουζ, Lousiana (κόκκινο-φτερωτό κοτσύφια, cowbirds, grackles.
  3.000 κόκκινα-φτερωτό κοτσύφια στο Beebe, Askansas Γιατί πετούσαν τη νύχτα, όταν όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι νυχτόβια. είτε γιατί πετούσαν μαζικά  σε σχηματισμό ενώ δεν το κάνουν ποτέ ειδικά όταν μεταναστεύουν;
 Χιλιάδες τουμπανιασμένα ψάρια που ξεβράστηκαν σε μια λωρίδα του Αρκάνσας ποταμού περίπου είκοσι μίλια μακριά? 
Δύο εκατομμύρια μικρά ψάρια νεκρός σε Chesapeake Bay, και  Maryland? 
Χιλιάδες ψάρια σε ένα ρυάκι στην Φλόριντα.
Δεκάδες φαλαρίδες (περίπου 200) που βρέθηκαν νεκρά σε ένα Texas εθνική οδό στο Big Cypress Creek?
 Αλλά νεκρά Ψάρια η πτηνά δεν έχουμε μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Στη περιοχή Στόκπορτ, της Αγγλίας, εκατοντάδες ψάρια εμφανίστηκαν νεκρά σε μια λίμνη ενώ και σε πολλά άλλα μέρη της βορειοδυτικής Αγγλίας αναφέρθηκαν μαζικοί θάνατοι ψαριών. Στη νότια Αγγλία, στην κομητεία του Κεντ, 40.000 διάβολο-καβούρια ξεβράστηκαν νεκρά από τη θάλασσα στην ακτή στη περιοχή Thanet. Οι δικαιολογίες που δόθηκαν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ήταν το κρύο, αλλά η απορία είναι πόσοι χειμώνες έχουν περάσει και δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο; 
 Στην Ιταλία, 8.000 περιστέρια έπεσαν από τον ουρανό στη Faenza. Αιτιολογία: ασθένεια του υψομέτρου, δηλητηρίαση ή δυσπεψία που προκαλείται από την απληστία για περισσότερο φαγητό.
Στη Νέα Ζηλανδία εκατοντάδες ψάρια snapper ξεβράστηκαν νεκρά στην παραλία της Coromandel.
Στη Σουηδία, 50 κάργιες έπεσαν από τον ουρανό την Πρωτοχρονιά 
Στη Βραζιλία, ένα τεράστιος αριθμός ψαριών βρέθηκαν νεκρά (100 τόνοι) αφήνοντας εκατοντάδες αλιείς χωρίς δουλειά. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να οφείλεται σε κρύο νερό, αφού η  Βραζιλία είναι στα μέσο του καλοκαιριού.
Το επιχείρημα της θερμοκρασίας δεν μπορεί να ισχύει, διαφορετικά θα ίσχυε για όλες τις πληγείσες περιοχές. Πώς μπορεί κάποια μάζα να θανατώνεται και να οφείλεται στις μεταβολές της θερμοκρασίας, όταν υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες κάθε χειμώνα και ενώ έχουν αναφερθεί θάνατοι σε θερμότερες περιοχές. Μια θεωρία που πολλοί πιθανολογούν ότι συμβαίνει ,προς το παρόν, είναι η μετατόπιση της Μαγνητικού πεδίου από τον  Βόρειο Πόλο ανατολικά προς τη Ρωσία. Ωστόσο, αυτό δεν λαμβάνετε και τόσο υπόψη από το γεγονός ότι ο μαγνητικός πόλος συνεχώς μετατοπίζεται σε βρόχους σε ακτίνα περίπου 50 μιλίων κάθε μέρα αν και η κίνηση αυτή φαίνεται να επιταχύνεται τα τελευταία χρόνια. 
 Αυτό το γεγονός δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για το αν είμαστε στην αρχή ενός φαινομένου που θα μπορούσε να μοιάζει με το αυτό που παρατηρήθηκε την ίδια εποχή που οριοθετείτε το τέλος της βασιλείας στην Γη των δεινοσαύρων ? 

http://nyxtobaths.blogspot.com