Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού Δράμας! Μια πονεμένη ιστορία…

Είναι κρίμα ένα χιονοδρομικό κέντρο σαν αυτό του Φαλακρού στην Δράμα, να μην λειτουργεί πλέον, λόγω κακοδιαχείρισης. Η ευθύνη του κλεισίματος του, αν και έγινε πριν λίγες εβδομάδες, βαρύνει τις πλάτες των πολιτικών ανδρών που διοίκησαν το νομό για πολλά χρόνια! Οι ίδιο τώρα, ευελπιστούν και είναι επαναπαυμένοι πως τώρα που ανέλαβε ο νέος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα λειτουργήσει το Κέντρο, διότι όπως λένε… «θα αναγκαστεί ο καινούργιος, προκειμένου να μη υποστεί την φθορά». Να πληρώσει δηλαδή όλο το λογαριασμό … τον δικό τους!!!
Να θυμίσουμε ότι η Αναπτυξιακή Εταιρεία Φαλακρού (ΑΝ.ΦΑ) υποβάλλει ισολογισμούς ετεροχρονισμένους στη Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχίας Δράμας, ωστόσο η εταιρεία παρουσιάζει παθητικό από την ίδρυση της, εδώ και 9 περίπου χρόνια, καταστρατηγώντας τον νόμο περί ανωνύμων εταιρειών.
Το δυναμικό της αριθμούσε 70 άτομα προσωπικό! Κηπουρούς, βοηθούς ηλεκτρολόγους, οδηγούς ασθενοφόρων, οδηγούς εκχιονιστικών … άσχετα αν δεν υπήρχαν οχήματα!!! Σήμερα χρωστάει της Μιχαλούς! Δείτε το σχετικό έγγραφο. Μήπως τελικά το κλείσιμο του χιονοδρομικού κέντρου ήρθε την κατάλληλη στιγμή; Θα επανέλθουμε…