Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Δίνει τον… τίτλο στην Ίντερ ο Μουρίνιο!


Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το πρωτάθλημα στην Ιταλία θα καταλήξει και φέτος στην Ίντερ, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να εκθειάσει τον Λεονάρντο, χαρακτηρίζοντάς τον φανταστικό άτομο…


Το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" είναι η ποδοσφαιρική στέγη του Ζοζέ Μουρίνιο από το περασμένο καλοκαίρι, όμως η μεγάλη αγάπη του για την Ίντερ όχι μόνο δεν τίθεται σε αμφισβήτηση αλλά παραμένει αναλλοίωτη.
Απόδειξη οι τελευταίες δηλώσεις του "special one" για την πρώην ομάδα του, με τον Πορτογάλο να θεωρεί ότι οι "νερατζούρι" θα στεφθούν πρωταθλητές Ιταλίας για έκτη συνεχόμενη σεζόν αλλά και να αποδίδει τα εύσημα για την αγωνιστική τους ανάταση το τελευταίο διάστημα στον Λεονάρντο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λεονάρντο, για τους παίκτες και τους οπαδούς. Μου φαίνεται πως η ιστορία θα τελειώσει πάλι με τον ίδιο τροπο: το σκουντέτο στα χέρια της Ίντερ.

Είτε προπονητής της Ίντερ είναι ο Λεονάρντο, είτε είναι ο Μπενίτεθ, είτε οποιοσδήποτε άλλος, για μένα είναι το ίδιο. Θέλω η Ίντερ να νικάει πάντα", τόνισε ο 48χρονος τεχνικός και συνέχισε:

"Ο Λεονάρντο δεν είναι άνθρωπος της Μίλαν, είναι επαγγελματίας. Είναι ένας φανταστικός τύπος, έχω μία πολύ καλή σχέση μαζί του εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Κατάβαλα αμέσως ότι οι παίκτες είναι ευτυχισμένοι με αυτόν. Και όταν οι παίκτες είναι ευτυχισμένοι, ο μισός δρόμος έχει διανυθεί.

Ο Λεονάρντο είναι έξυπνος και αντιλήφθηκε τί είχε ανάγκη η ομάδα αυτή τη στιγμή, η ομάδα είναι ευτυχισμένη, και ο ίδιος έχει συναίσθηση και υψηλή αυτοεκτίμηση".


www.enimerwsi24.com