Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Νόμο για τα blogs θέλει ο Πάγκαλος ...

Πάγκαλε πάνε στην γωνία και δες... έρχομαι;;;

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτό τον τόπο ! Μάλιστα διαπιστώνει οτι ένα επίσης blog είναι ακόμα του Μάκη ....Δηλαδή ο Μάκης ανταγωνίζεται με blog το zougla.gr και τα blogs του zougla! H λέει οτι του κατέβει ή οτι του σερβίρουν! Και μην τσιμπάνε κάποιοι ! Εμείς ούτε με το...

Μάκη  δεν έχουμε σχέση ούτε με το blog που αναφέρει ...Απλά γουστάρουμε τα blogs και από τον ίδιο το διάβολο!

"O κ. Πάγκαλος σε σημερινή του συνέντευξη στην Καθημερινή , δήλωσε ότι χρειάζεται Επειγόντως νομοθετικό πλαίσιο για τα μπλόγκ. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

– Αλήθεια, η γνώμη σας για τα δεκάδες ελληνικά μπλογκ ποια είναι;

– Τα μπλογκ είναι μια απελευθερωτική κατάκτηση για τον πολίτη με την έννοια της απολύτου δημόσιας ελεύθερης έκφρασης. Αλλά, όταν ένα μπλογκ μετατρέπεται σε χυδαιογράφημα με απειλές εγκληματικού χαρακτήρα ανακατεμένες με πολιτικές διαπιστώσεις, τότε πρέπει κάτι να κάνουμε. Διότι στην Ελλάδα δεκάδες μπλογκ έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικές εφημερίδες. Η «zougla.gr», π.χ., είναι του γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου, το άλλο, το «tromaktiko», επίσης. Επομένως, είναι γνωστό ποιοι έχουν τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και δεν μπορούν αυτοί οι κύριοι να δημοσιεύουν ό,τι ήθελε προκύψει, χωρίς τις συνέπειες του νόμου.

Χρειάζεται επειγόντως ένα νομοθετικό πλαίσιο και να υπάρχει σε αυτά τα μπλογκ-εφημερίδες τουλάχιστον ένας υπεύθυνος κατά τον νόμο. "

H αντιγραφή  του αποσπάσματος  της συνέντευξης έγινε απο το http://taxalia.blogspot.com/2011/01/blogs_16.html