Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Hacker εισέβαλε σε 3,200 λογαριασμούς του Gmail και δημοσίευσε κλεμμένο υλικό στο Facebook

Κάποιες φορές διαβάζουμε για εγκληματικές πράξεις από νέους ανθρώπους, που δεν πιστεύουμε πως θα είχαν την ικανότητα να τις κάνουν. Όπως σε αυτή τη περίπτωση όπου ο 23χρονος
George Bronk, ο οποίος κατηγορείται για κακόβουλη εισβολή σε 3,200 λογαριασμούς e-mail κοριτσιών, από όπου έπαιρνε γυμνές φωτογραφίες τους και τις δημοσίευε στο αρχικό τους προφίλ στο Facebook.
Ο Bronk συνελήφθη τέλη Οκτώβρη όταν χρησιμοποίησε την τεχνική που είχε δημοσιεύσει ο David Kernell, για να εισβάλλει στον λογαριασμό email της Sarah Palin. Για την ακρίβεια, ο Bonk έμπαινε στους λογαριασμούς Gmail και Yahoo των θυμάτων ψάχνοντας την απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας, έτσι μπορούσε να έχει πρόσβαση και στο Facebook.
Ο Gronk έκλεψε φωτογραφίες από 172 γυναίκες, όπου μάλιστα τη μια την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες που ήδη είχε κλέψει εάν δεν του έστελνε κι άλλες.
Ο Gronk καταδικάστηκε με 6 χρόνια φυλάκισης για κακόβουλη εισβολή, παιδική πορνογραφία (μάλλον πολλά από τα κορίτσια ήταν ανήλικα) και κλοπή προσωπικών δεδομένων.
secnews.gr