Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Siemens: Ονόματα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ξεχωριστά πορίσματα αναμένεται να βγάλουν τα κόμματα για την υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens, εντός ολίγων ωρών.

Το ΠΑΣΟΚ προτείνει για τον ΟΤΕ περαιτέρω διερεύνηση για τους Μαντέλη, Βερελή, Παπαντωνίου και Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και Μιχ.Λιάπη και Γ.Αλογοσκούφη από τη ΝΔ....
Για τον ΟΣΕ προτείνει τους Χρ.Βερελή και Μιχ.Λιάπη, ενώ για τη προμήθεια του C4I τον Γ.Παπαντωνίου από το ΠΑΣΟΚ και από την περίοδο διακυβέρνησης από τη ΝΔ τους Γ. Βουλγαράκη, Β. Πολύδωρα, Π. Παυλόπουλο και Χρ. Μαρκογιαννάκη.

Από την πλευρά της ΝΔ έγινε γνωστό ότι καταλογίζονται πολιτικές ευθύνες κατά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, των πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννου Παπαντωνίου, Ν. Χριστοδουλάκη, Χρήστου Βερελή, Τάσου Μαντέλη, του πρώην υφυπουργού Ευάγγελου Μαλέσιου, καθώς και των νυν υπουργών Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.

Οι βουλευτές της ΝΔ θεωρούν ότι εφόσον το ΠΑΣΟΚ επιμείνει στην παραπομπή υπουργών των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, που οι ίδιοι δεν συμφωνούν, τότε θα πρέπει να συμβεί το ίδιο και με όσους εκείνοι προτείνουν την απόδοση πολιτικών ευθυνών.